Info
05.09.2014.
16:15
Protokol o prekidu vatre na istoku Ukrajine od 18 sati potpisali su u Minsku predstavnici Ukrajine i samoproglašenih Donjecke i Luganske Narodne Republike (DNR, LNR).
  • 06.09.2014 02:56
    Руси опет разбили фашисте! Браво!
  • Y

    06.09.2014 02:53
    Onome s minusom.
    Ko je potpisao sporazum o prekidu vatre? Predsednik kijevske hunte Porošenko, s jedne strane, i predstavnici DNR i LNR, s druge strane. Prekid vatre, i sprovođenje sporazuma, nadgledaće OEBS na tri stabilna punkta, i sa dve mobilne ekipe. Gde je tu Rusija (kao, makar i formalno, učesnik u sukobu)? "Volim" kad neupućeni, a ostrašćeni, komentarišu komentare. To je dokaz kako je demokratija, u današnjem poimanju, čista fikcija, pošto prosti zbir glasova zamenjuje s istinom.
  • Y

    05.09.2014 18:55
    Obama, zašto stalno lažeš?
    Možda je do prekida vatre došlo zato što ukrajinske snage trpe poraz za porazom? Ili da bi se prekinulo strašno krvoproliće i besmisleno uništavanje gradova? Ili i zbog jednog i zbog drugog? Svakako nije zbog sankcija Rusiji. A nove sankcije RU, od strane EU - zbog čega, kada se više ne puca? (Barem trenutno.) Jasno je da sankcije EU ne nanose štetu samo RU, negi i privredama EU. Ne insistiraš li na tome, crni predsedniče (ne mislim na boju kože), ne bi li EUR i dalje gubio na vrednosti u odnosu na US$?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna