Info
30.11.2014.
15:23
O Srbiji se trenutno sve može reći, ali sigurno ne da podržava politiku lidera SRS Vojislava Šešelja o takozvanoj velikoj Srbiji, ocenjuju danas nemački mediji.
  • Ivan S.

    30.11.2014 19:03
    Većina stanovništva jeste za Šešeljevu veliku Srbiju, a bili bi u manjini samo zato što shvataju koliko je to neizvodljivo. Najbolje bi bilo da Vojvodina postane nezavisna država, i onda se Srbija ne bi graničila sa mrskom joj Hrvatskom. Red bi bio da je sličnu rezoluciju izglasala i Skupština Vojvodine zato što se direktno tiče i nje, jer za Šešelja je Srbija sve do Kelebije.
  • Fica

    30.11.2014 18:29
    hm
    Poceli Nemci da nas brane od nas samih.
    Jos kako Srbi misle slicno sta i Seselj nego cute.
    Srbi nikada nece moci da se pomire da u EU eventualno budu sluge a ne proporcionalno ravnopravni partneri.
    Takodje se nikada nece desiti da Srbi pristanu da Kosovo i Metohija budu deo Velike Albanije.
  • naivci

    30.11.2014 17:59
    nemci
    hahaha
  • 30.11.2014 17:42
    Glavni krivci za sve
    O Srbiji nemacki mediji ne samo trenutno da brljaju,nego vec od kad postoji Srbija,ali na to smo oguglali,nasi mediji kao da im je nemacka zeravica,za njih je nemacka Boginja,kad je neka tuca,kad je ubistvo,onda prvo objave da je to Srbin pocinijo,kao i ovaj zadnji slucaj,kad je ova studentkinja ubijana,udarne vesti to je bijo Srbin,znaci,glavni krivci smo prvo mi Srbi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna