Autor: Milan Dobrosavljev

Info
10.12.2014.
08:56 > 13:24
Nakon što je načinila nonsens u istoriji srpskog demokratskog parlamentarizma, demonstrativno napuštajući predsedavanje Skupštinom, predsednica Narodne skupštine Maja Gojković je na sebe skrenula opštu pažnju.
  • clix

    10.12.2014 14:57
    Ti ex radikali su navikli godinama u opoziciji, da se ponasaju kao u cirkusu. I sada kad su dosli na vlast, ne mogu da se snadju.

    Od skupstine gde Maja prekida ljude, zabranjuje im da pricaju do odnosa prema strajku skola i advokata gde stalno prete ljudima ne shvatajuci da se takve stvari resavaju dogovorom...
  • podbarac

    10.12.2014 14:29
    muvatorka
    kada je svoju stranku odvodila u sns tada je izjavila Toma me je uvek štitio i takvo joj je ponašanje
  • NSrdjan

    10.12.2014 14:28
    @ Smorena-Od-Svega-I-Svacega
    Imaj malo razumevanja.
    Nije @Branko ostavio takav komentar zato sto zaista to misli, nego zato sto je SNS bot.
  • Keve mi nisam nazi

    10.12.2014 14:12
    ali
    "nonsens"...
  • Samo

    10.12.2014 13:15
    da potvrdi
    Da Skupština, odnosno Zakonodavna vlast nije nezavisna I odvojena od Izvršne.

    Za sve se TATA pita.
  • Smorena-od-svega-i-svacega

    10.12.2014 12:32
    @Branko
    Posao predsednika Narodne skupstine jeste da odrzava red na zasedanju, u svakom smislu, ima razlicite instrumente za to, od opomena i novcanog kaznjavanja, do prekidanja sednice i fizickog izbacivanja poslanika. Mi je za to debelo placamo. Ako nece/ne moze/nije sposobna to da radi, onda neka da ostavku, jer inace urusava instituciju ove drzave (a znamo kakve su institucije drzave, ako ih uopste ima). Da li ce se tuzakati predsedniku svoje stranke i da li ce je on grditi ili ne, mene to uopste ne zanima, jer za postupke kao predsednik Narodne skupstine odgovara gradjanima, a ne predsedniku svoje stranke (cak ni predsedniku Vlade). Je li neko u ovoj drzavi cuo sta je to javno mnjenje?
  • Branko

    10.12.2014 11:19
    Ne odobravam njen cin, ali jos manje vas da to izvrcete, zlonamerno tumacite i analizirate, pakujete, podmecete i pokusavate na sve nacine da od buve napravite slona. Bolje otvorite jedan poseban sajt za praznjenje i oslobadjanje svih vasih frustracija i ostalog sto vas muci, recimo nesto kao ono u Japanu gde ima vreca sa sefovim likom, pa onda u nekoj prostoriji uz urlike udaraju u nju dok im ne bude bolje!
  • Milana

    10.12.2014 10:49
    Ne razumem
    ...rečenicu nakon objavljenog teksta. Vidim to sada svuda ima. Jesu li se "oni" to nama bunili za komentare? Ako im se ne sviđaju komentari klik, klik ... Ima sajtova, "Kurirov", "Informerov"...Tamo će uživati, komentarišu neki sa graničnim IQ, pa...
    Što se Maje tiče, od nje se drugom nismo ni nadali. Morate razumeti njenu poziciju: poturica, prebeg, preletač i štošte još, mora najviše da se dokazuje.
  • ST

    10.12.2014 09:55
    Znamo...
    ...mi (novosadjani) nju dobro...Ali,kolo srece se okrece...Odgovarace za sve brljotine,koje je napravila u mandatu gradonacelnika...
  • haha

    10.12.2014 09:26
    preTsednica
    Sta ste drugo ocekivali od radikala, odnosno neoradikala?
    Imali su oni i vece bisere u svom politickom delovanju.
    Glasali ste za njih i sada trpite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna