Novosadski informativni portal 021

Projekti

Dinar sutra jači za 45 para

Dinar će sutra ojačati prema evru za 0,4 odsto i zvanični srednji kurs će biti 111,6013 dinara za jedan evro.

Pastor: Potrebno više policajaca u Temerinu

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor ocenio je danas da je preventivno delovanje jedini način za suzbijanje incidenta kakav je nedavna tuča u Temerinu gde su ispisani i uvredljivi grafiti.

VIDEO: Pornić tokom vesti

Na makedonskoj televiziji Alfa za vreme emitovanja vesti u 22 časa pušten je snimak "za odrasle" i gledaoci su mogli videti i ono što u toj vrsti programa nikako nisu trebali.

Oficir za vezu poznat do kraja nedelje

Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Dejan Pavićević izjavio je danas da će srpski oficir za vezu najverovatnije biti poznat do kraja nedelje.

Nemci piju sve manje piva

Količina piva popijenog u Nemačkoj prošle godine opala je na najniži nivo od ujedinjenja Istočne i Zapadne Nemačke 1990. godine.

Placebo delotvoran koliko i pravi lek

Placebo pilula, u kojoj nema nikakvih aktivnih sastojaka, sprečava napade migrene kod dece i tinejdžera gotovo isto tako uspešno kao i za ovaj uzrast retki efikasni lekovi.

Prva onlajn aukcija Vorholovih dela

Njujorška aukcijska kuća Kristi ponudiće na prodaju na onlajn aukciji od 26. februara do 5. marta dela pop-art umetnika Endija Vorhola iz njegove zaostavštine.

Dolonc uspešna u dublu u Parizu

Srpska teniserka Vesna Dolonc i Slovakinja Žanet Husarova pobedile su u prvom kolu dubla na turniru u Parizu Nemicu Juliju Gerges i Rumunku Moniku Nikulesku sa 6:2, 2:6, 11:9.

FOTO: Otvoren prvi Barbi restoran na Tajvanu

Sa roze sofama, stolovima u obliku cipela sa štiklom i stolicama ukrašenim baletskih haljinicama, na Tajvanu je nedavno otvoren prvi restoran čija je tema Barbika.

VIDEO: Protest NUNS-a zbog priloga s Dačićem

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) oštro je protestovalo zbog priloga koji je pripremila produkcija "Nemoguća misija", u kome je premijer Ivica Dačić na nepristojan i neprihvatljiv način bio izložen provokaciji.

Krivična prijava protiv Dodika

Pravnik Darko Trifunović i novinar Domagoj Margetić podneli su krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika zbog izvlačenja sredstava iz budžeta RS i organizovanog pranja tako nezakonito stečenog novca u Srbiji.