Oficir za vezu poznat do kraja nedelje

Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Dejan Pavićević izjavio je danas da će srpski oficir za vezu najverovatnije biti poznat do kraja nedelje.
Šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u dijalogu sa Prištinom Dejan Pavićević izjavio je danas da će srpski oficir za vezu najverovatnije biti poznat do kraja nedelje.

"Očekujemo da će javnost do kraja nedelje da sazna ko će biti taj oficir za vezu. Ostalo je još da se dogovore neki tehnički detalji oko funkcionisanja samih oficira za vezu", rekao je Pavićević.

Pavićević nije želeo da licitira imenima koja su do sada pominjana kao mogući oficiri za vezu u Prištini i ponovio da ipak treba da se sačeka odluka o imenovanju.

On je podsetio da je prištinska strana već odredila svog predstavnika koji će doći u Beograd.

To je Ljuljzim Peci, koga su vlasti u Prištini predložile 23. januara za oficira za vezu, a koji na tu dužnost treba da stupi u martu.

Peci je aktuelni ambasador Kosova u Švedskoj.

  • Spark

    31.01.2013 06:59
    dobrodosao
    Pozdravljam kosovskog ambasadora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.