Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Fantastičan napredak Lajovića

Na najnovijoj ATP listi najbolji srpski teniseri zadržali su pozicije koje su držali i prošle nedelje, dok je Dušan Lajović imao skok za čak 48 mesta.

Fetel ubedljiv i na trci u Indiji

Aktuelni prvak sveta u Formuli 1 Nemac Sebastijan Fetel trijumfovao je jutros u Delhiju na trci za Veliku nagradu Indije i tako ostvario jedanaestu pobedu u tekućem šampionatu.

Butulija suspendovan na sedam meseci

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija kažnjen je sa sedam meseci zabrane vršenja funkcije zbog vređanja sudija posle meča između crveno-belih i Radničkog (24:24) koji se odigrao 21. oktobra.

Đoković se vraća na teren

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se vraća na teren posle šestonedeljne pauze na turniru u švajcarskom gradu Bazelu, na kom učestvuju Janko Tipsarević i Viktor Troicki.

Fetel kreće prvi u Indiji

Novi-stari šampion Formule 1 Sebastijan Fetel osvojio je pol poziciju na zvaničnom treningu pred trku za Veliku nagradu Indije, koja će debitovati u nedelju.

Tipsarević protiv Bogomolova

Janko Tipsarević igraće u polufinalu ATP turnira u Sankt Peterburgu protiv Amerikanca Aleksa Bogomolova, dok se u drugom meču sastaju Marin Čilić iz Hrvatske i Mihail Južni iz Rusije.

Lajović stao u četvrtfinalu

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Sankt Peterburgu, pošto je danas izgubio od Amerikanca Aleksa Bogomolova juniora sa 6:2, 6:1.

Partizan poražen u Tel Avivu

Košarkaši Partizana zabeležili su drugi poraz ove sezone u Evroligi, pošto su izgubili od Makabija u Tel Avivu sa 70:66 u drugom kolu C grupe.