Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan gostuje u Tel Avivu

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da očekuje maksimum od njegovih izabranika protiv Makabija, ali da nije siguran da će to biti dovoljno za pobedu u Tel Avivu.

Evroliga kaznila Partizan sa 6500 evra

Košarkaški klub Partizan kažnjen sa 6.500 evra zbog nesportskog ponašanja njegovih navijača i ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice prvog kola Evrolige protiv ekipe turskog Efesa.

Zvezdu spasao penal u 95. minutu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u osmini finala Kupa Srbije na svom terenu člana Prve lige Srbije Banat iz Zrenjanina sa 1:0 golom iz penala u poslednjem od 5 minuta sudijske nadoknade.

Otkazane još dve nedelje NBA lige

Komesar NBA lige Dejvid Štern otkazaće još dve nedelje sezone, što znači da će biti suspendovane 102 utakmice i da liga neće početi pre 28. novembra

Janko protiv Viktora za titulu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u finale Kupa Kremlja u Moskvi pošto je u subotu uveče pobedio Rusa Nikolaja Davidenka sa 2:0 u setovima (6:2, 7:5).

Spomenik Draženu Petroviću u Šibeniku

Spomenik legendarnom košarkašu Draženu Petroviću koji je poginuo 7. juna 1993. godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, otkriven je ispred sportske dvorane na Baldekinu u Šibeniku.

Troicki u u finalu Kupa Kremlja

Srpski teniser Viktor Troicki braniće titulu u Moskvi osvojenu prošle godine pošto je u polufinalu Kupa Kremlja savladao Žeremija Šardija iz Francuske sa 2:0.

Bronza za Šoraka

Srpski reprezentativac u plivanju Stefan Šorak osvojio je bronzanu medalju u disciplini 400 metara slobodno na Svetskom kupu u Berlinu.

Liste osumnjičenih tenisera su lažne

Teniska jedinica za integritet (TIU) demantovala je pisanje švedskih medija da postoje liste sa imenima igrača koji su učestvovali u nameštanju mečeva, među kojima su i Janko Tipsarević i Viktor Troicki.