Zvezdu spasao penal u 95. minutu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u osmini finala Kupa Srbije na svom terenu člana Prve lige Srbije Banat iz Zrenjanina sa 1:0 golom iz penala u poslednjem od 5 minuta sudijske nadoknade.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u osmini finala Kupa Srbije na svom terenu člana Prve lige Srbije Banat iz Zrenjanina sa 1:0 golom iz penala u poslednjem od 5 minuta sudijske nadoknade.

Jedini gol u meču postigao je Evandro, a sudija Srđan Obradović iz Jagodine dosudio je penal kada je posle šuta Darka Lazovića lopta pogodila u ruku jednog fudbalera gostiju.

U 74. minutu Zvezda je ostala sa igračem manje pošto je crveni karton dobio golman Miloš Vesić. U domaćoj ekipi prethodno su već izvršene tri izmene, pa je na golu do kraja meča stajao odbrambeni fudbaler Li Adi. Sudija Obradović isključio je Vesića zbog prekršaja nad Predragom Jeremićem van šesnaesterca.

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odlučio je da protiv tima iz Zrenjanina odmori petoricu standardnih prvotimaca. Ostale utakmice osmine finala Kupa Srbije igraju se danas.

  • paolo

    26.10.2011 13:58
    ...
    Hohstapleraj...
  • Londra

    26.10.2011 09:21
    Meni je utakmica finale kupa izmedju Partizana i Vojvodine sve rekla.To je bila signalna raketa da brod tone.Zvezda i Partizan su veliki klubovi i mafija je puno ulozila i dobila od istih + sto imaju navijace-huligane koje mogu da iskoriste po potrebi i sta ces vise.Nema ko u drzavi da sprovede istragu kad upravo ti ljudi iz vrha dobijaju 70% torte.Na nas fudbal ne treba gledati kao na sport nego na ilegelan biznis koji to i jeste.Drzavni vrh i svi u skupstini razvaljuju ovaj narod i nema boljeg i goreg izmedju njih, svi su u istom kosu.
  • Lala_Neznanov

    26.10.2011 08:50
    heheheheh
    pa vi i dalje gledajte fudbal...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.