Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

U Milanu se plaše bankrota

Potpredsednik Milana Adrijano Galijani priznao je da su svi u klubu zabrinuti posle odluke suda da firma "Mediaset" Silvija Berluskonija mora da plati kompenzaciju od 560 miliona evra konkurentskoj medijskoj grupaciji.

FSS: Novi Pazar novi Superligaš

Fudbalski klub Novi Pazar igraće naredne sezone u Superligi umesto BASK-a koji je odustao od takmičenja, odlučeno je na današnoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

I Tipsarević ušao među 25 na ATP listi

Po prvi put u istoriji tenisa Srbija ima tri igrača među 25 najboljih na svetu, a Novaku Đokoviću i Viktoru Troickom pridružio se u tom podvigu i Janko Tipsarević koji je ostvario najbolji plasman u karijeri.

Juniori drugi na svetu

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu pošto je u finalu odigranom u Letoniji poražena od Litvanije sa 85:67.

Alonso pobedio u Silverstonu

Španski vozač Formule 1 Fernando Alonso pobednik je trke za Veliku nagradu Velike Britanije koja je danas vožena na stazi u Silverstonu.

Čović vraća Pešića u Zvezdu

Ukoliko Nebojša Čović bude izabran za predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, velika je verovatnoća da će se na klupi ponovo naći iskusni stručnjak Svetislav Pešić.