Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Srbija igra za deveto mesto

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je Argentinu sa 26:25, u poslednjem meču u drugoj fazi na šampionatu sveta u Švedskoj.

Partizan dočekuje Efes

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da ekipa u dobroj atmosferi dočekuje turski Efes Pilsen u utakmici u kojoj želi da popravi loš utisak iz prvog kola Top 16 faze Evrolige u Madridu.

Zimonjić i Kirilenko u četvrtfinalu

Nenad Zimonjić i njegova partnerka u dublu Ruskinja Marija Kirilenko plasirali su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto su pobedili švedsko-nemački dubl Sofiju Arvidson i Filipa Pečnera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Španci i Francuzi u polufinalu

Rukometaši Španije i Francuske pridružili su se Danskoj i Švedskoj i kolo pre kraja druge runde takmičenja obezbedili plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

Komentatore kritikuju za seksizam

Vodeći fudbalski komentatorski dvojac u Engleskoj našao se pod velikim udarom kritika pošto su snimljeni kako van prenosa iznose seksističke komentare o dve žene sudije, kao i potpredsednici Vest Hema, Keren Brejdi.

Tipsarević i Fau u 3. kolu Melburna

Janko Tipsarević i Nemac Bjorn Fau plasirali su se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije u konkurenciji parova pošto su jutros u Melburnu savladali belgijsko-britanski dubl Havijer Malis - Džejmi Marej sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3.

Dalas želi Stojakovića

Dalas Maveriksi iz NBA lige izrazili su danas želju da dovedu srpskog košarkaša Predraga Stojakovića, zbog čega su spremni da se odreknu francuskog centra Aleksisa Ažinke.