Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Đoković tik iza Federera

Na najnovijoj ATP rang listi Novak Đoković i dalje zauzima treću poziciju ali je, umesto dosadašnjih 3.005 bodova zaostatka za drugoplasiranim Rodžerom Federerom, posle osvajanja Australijan opena, prišao na samo 85 bodova iza Švajcarca kog je pobedio u polufinalu turnira u Melburnu.

Ana napredovala posle odlaska Enan

Na rang listi Ženske teniske asocijacije došlo je do priličnih promena posle Australijan opena, a odlazak Žastin Enan po drugi put u penziju omogućio je da Ana Ivanović i pored gubitka 95 bodova napreduje za jedno mesto, na poziciju broj 19.

Težak žreb za košarkaše

Košarkaši Srbije igraće na ovogodišnjem Prvenstvu Evrope u Litvaniji u grupi B sa selekcijama Francuske, Nemačke, Izraela, Italije i Letonije, odlučeno je žrebom.

Žigić ponovo u Rasingu

Vlasnik Rasinga iz Santandera Ahsan Ali Sajed rekao je da je postignut dogovor o povratku u španski klub srpskog igrača Nikole Žigića iz Birmingema.

Nestor i Srebotnik osvojili Australijan open

Kanadski teniser Danijel Nestor i njegova partnerka u dublu Katarina Srebotnik iz Slovenije osvojili su Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu pošto su pobedili Australijanca Pola Henlija i Čan Jung-jan sa Tajvana sa 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 10:7).

Zvezda odbila Juventus

Slavni italijanski fudbalski klub Juventus, za koji igra naš reprezentativac Miloš Krasić, ipak neće gostovati 17. februara na beogradskoj ''Marakani'' jer Crvenoj zvezdi ne odgovara termin odigravanja utakmice.

Niksi najvrednija ekipa u NBA

Košarkaši Njujork Niksa su najvrednija ekipa u američkoj profesionalnoj NBA ligi, a njihova vrednost se procenjuje na 655 miliona dolara.