Težak žreb za košarkaše

Košarkaši Srbije igraće na ovogodišnjem Prvenstvu Evrope u Litvaniji u grupi B sa selekcijama Francuske, Nemačke, Izraela, Italije i Letonije, odlučeno je žrebom.

Košarkaši Srbije igraće na ovogodišnjem Prvenstvu Evrope u Litvaniji u grupi B sa selekcijama Francuske, Nemačke, Izraela, Italije i Letonije, odlučeno je žrebom. Domaćin grupe biće grad Šjauliaj, na severu zemlje.

Ukoliko opravdaju renome i zauzmu jedno od prva tri mesta, reprezentacija će u drugoj fazi igrati sa ekipama iz grupe A, koja sa braniocem titule Španijom, vicešampionom sveta Turskom i domaćinom Litvanijom svakako važi za "grupu smrti".

Igraće svako sa svakim, s tim da se prenose rezultati mečeva sa selekcijama koje su prošle dalje. Po četiri ekipe iz dve novoformirane grupe igraće u četvrtfinalu.

Evrobasket počinje 31. avgusta, druga faza traje od 7. do 12. septembra, četvrtfinala su na rasporedu 14. i 15, polufinala 16, a mečevi za medalje 18. septembra.

  • kuholin

    07.02.2011 21:49
    i nije los
    Milenko je u pravu, ovaj zreb je sasvim ok, s obzirom da u prvoj fazi obilazimo po meni jedina tri konkurenta.
    MI TREBA SAMO DA SE POZABAVIMO NASIM INTERNIM PROBLEMIMA U SAVEZU I ZADRZIMO EKIPU IZ TURSKE NA OKUPU; DACE BOG BEZ POVREDA.
  • milenko

    31.01.2011 09:09
    dobar zreb
    Imamo dobar zreb, jer se do polufinala u koje cemo stici bez problema, ne mozemo sastati sa spanijom, litvanijom ili turskom. A vasem reporteru koji je dao naslov tezak zreb jedan minus.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).