Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Ruskinje u finalu SP

Odbojkašice Rusije plasirale su se u finale Svetskog prvenstva u Japanu pošto su danas savladale selekciju SAD sa 3:1 (25:16, 13:25, 25:19, 25:21).

Eliminisani Zimonjić i Nestor

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor eliminisani su u četvrtfinalu turnira u Parizu pošto su ih danas pobedili Maheš Bupati iz Indije i Maka Mirni iz Belorusije rezultatom 2:1.

FFS i definitivno bez žalbe

Fudbalski savez Srbije neće se žaliti na kaznu koju mu je Evropska fudbalska unija izrekla zbog prekida utakmice sa Italijom u Đenovi.

Petrović pozvao šest debitanata

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Bugarskom, koja se igra 17. novembra u Sofiji, a na njemu je šest novih igrača.

Prvi poraz Lejkersa

Košarkaši Bostona savladali su Majami sa 112:107 i drugi put ove sezone porazili ekipu koju mnogi smatraju za najvećeg favorita za šampionski prsten NBA lige.

Vojvodina protiv Spartaka

Fudbalska Super liga Srbija biće nastavljena ovog vikenda utakmicama 12. kola, a fudbaleri Vojvodine igraće regionalni derbi protiv Spartaka u Subotici.

Udovičić saopštio spisak

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić objavio je spisak igrača za susret prvog kola kvalifikacija za Svetsku ligu protiv nacionalne selekcije Makedonije, koji će biti odigran u Beogradu 16. novembra.

Ana i Nenad zajedno u miks-dublu

Ana Ivanović i Nenad Zimonjić igraće u paru na Otvorenom prvensvtu Australije u januaru naredne godine i na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Dvoje tenisera takmičiće se u miks-dublu i kažu da im je san osvajanje medalje za Srbiju.

Lodra pobedio Đokovića

Teniser Srbije Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na masters turniru u Parizu pošto je izgubio od Francuza Mišela Lodre sa 0:2 (6:7, 2:6).

Dobre partije Krstića i Miličića

Srpski košarkaši Nenad Krstić i Darko Miličić pružili su noćas dobre partije u utakmicama NBA lige, u kojima su njihovi timovi, Oklahoma siti i Minesota, zabeležili pobede.

Ronaldinjo ide u LA Galaksi

Brazilski fudbalski reprezentativac Ronaldinjo blizu je dogovora sa čelnicima američkog prvoligaša Los Anđeles Galaksija da sledeće sezone igra za taj klub.