Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Sport

Vojvodina gostuje Metalcu

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da će njegov tim pokušati da napadačkom igrom u gostima kod Metalca dođe do pobede.

Vojvodina ostala bez trenera

Fudbalski klub Vojvodina ostao je danas bez trenera, pošto je Ljubomir Ristovski podneo ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata.

Vojvodini vraćeni bodovi

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uvažila je žalbu Vojvodine i preinačila raniju odluku o kažnjavanju tog kluba zbog incidenta na finalnoj utakmici nacionalnog kupa protiv Partizana, 11. maja u Beogradu.

Vojvodina predstavila tri nova igrača

Fudbalski klub Vojvodina od danas je jači za tri fudbalera. Ugovore sa novosadskim klubom potpisali su doskorašnji napadač Jagodine Milan Bojović, rezervni golman Budimir Janošević, kao i osamnaestogodišnji mladi reprezentativac Gane Abraham Frimpong.

Frimpong prelazi u Vojvodinu

Mladi defanzivac Akvesi Frimpong koji je tokom leta bio na probi u Partizanu, potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom, prenose mediji iz Gane.

Bolt na uličnoj trci

Trostruki olimpijski šampion, Jamajčanin Jusein Bolt, učestvovaće na uličnoj trci dugoj 150 metara u Mančesteru kako bi podigao formu za evropsku sezonu na otvorenom i Svetsko prvenstvo, saopštili su organizatori. To će biti prvo takmičenje Bolta u Evropi ove godine.