Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Sport

Košarkaši Vojvodine uspešno počeli sezonu

KK Vojvodina Srbijagas pobedila je Proleter u Zrenjaninu sa 90:76 (23:17, 28:31, 22:16, 17:12) u prvom kolu Košarkaške lige Srbije. Novosađani su stekli prednost polovinom prvog perioda i iako je Proleter nekoliko puta uspevao da izjednači rezultat, uspeli su da je održe do kraja i ubedljivo pobede.

Radnički trijumfovao na turniru "Nenad i Nemanja"

U finalu prvog memorijalnog turnira "Nenad i Nemanja", koji se održava u čast tragično nastradalih igrača i trenera KK Novi Sad, Nenada Grozdanića i Nemanje Danilovića, ekipa Radničkog iz Kragujevca savladala jeVojvodinu rezultatom 80:74.

VIDEO: Incidenti na Karađorđu, Bata ponovo u publici

Policija je uspela da spreči veće incidente do koji je moglo da dođe tokom fudbalske utakmice Vojvodina - Partizan kada su navijači oba tima sa tribina utrčali na stadion i pokušali da se obračunaju na zapadnoj tribini "Karađorđa". 

Zapad 1.000 dinara za Vojvodina - Partizan

Karte za derbi meč 7. kola između Vojvodine i Partizana mogu se kupiti na blagajni stadiona Karađorđe po cenama od 200 dinara za severnu, 700 za istočnu i 1.000 dinara za zapadnu tribinu.

Turnir Nenadu i Nemanji u čast

Danas u Sportskom centru na Slanoj bari počinje prvi memorijalni košarkaški turnir u znak sećanja na pokojnog igrača i trenera KK "Novi Sad" Nenada Grozdanića i Nemanju Danilovića.