Gerić u dresu Vojvodine na Memorijalu "Žarka Petrovića"

U maloj sali Spensa danas počinje trodnevni odbojkaški turnir Memorijal "Žarka Petrovića", a za Vojvodinu će igrati i naš proslavljeni reprezentativac Andrija Gerić.    
U maloj sali Spensa danas počinje trodnevni odbojkaški turnir Memorijal "Žarka Petrovića", u 17h se sastaju Aris i Budvanska rivijera, a od 19.30h Vojvodina i Ljubljana (bivši Bled).

Direktor Vojvodine Vasa Mijić kaže da su i ove godine pozvane ekipe u kojima je Žarko igrao, ali i klubovi prijatelji. "Ponosni smo što je Žare bio član Vojvodine i što su najveće medalje osvajane kada je on bio u ekipi i u reprezentaciji. Vojvodina je dužna da takvim igračima oda počast", istakao je Mijić.

Vojvodina je izuzetno podmlađena u odnosu na prethodnu sezonu. - Otišla nam je praktično cela postava, ali smo formirali ekipu iz sopstvenog pogona mlađih kategorija, koja je u pripremnim utakmicama i na turniru u Bugarskoj pokazala zavidan potencijal - istakao je sportski direktor Nikola Marić. On dodaje da Slovenci gotovo da nisu menjali ekipu, čine je reprezentativni domaći igrači i odlični stranci, a predvodi je naš selektor Igor Kolaković. Budvanska rivijera je renovirala sastav, ali i dalje ima kvalitetan tim. Aris nije ekipa one jačine kao ranijih godina, ali je svakako kvalitetna i vredna pažnje - kaže Marić.

Ono što će sigurno dodatno privuću publiku u Spens jeste i činjenica da će u sastavu Vojvodine biti i proslavljeni odbojkaš Andrija Gerić. Novosađani dugo nisu imali priliku da vide Gerića u crveno-belom dresu, a mnogi mlađi navijači će ga u tom dresu sada prvi put gledati.

Ekipe će na turniru igrati po sistemu svaki sa svakim, a konačan plasman biće određen na osnovu kompletnog skora učesnika. U subotu se mečevi takođe igraju od 17 (Budva - Ljubljana) i 19.30h (Vojvodina - Aris), a u nedelju od 11 (Ljubljana - Aris) i 13.30h (Vojvodina - Budva).
Ulaz je slobodan.

  • Barat-Marković Maja

    30.09.2011 10:28
    Lepo je to da se na takav način mogu ljudi prisećati "velikog" čoveka koji je bio odličan igrač i ljudina od čoveka.
    Imam ga za kratko vreme druženja u lepom sećanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.