Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Povlače se neke serije leka "solifar"

Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) objavila je informaciju da je dala saglasnost da se određene serije leka "solifar" povuku sa tržišta.

Na Batrovcima se čeka tri sata

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Sremska Rača kako na ulazu, tako i na izlazu iz zemlje, putnička vozila čekaju oko sat vremena.

Petnaestogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva

Jagodinska policija je uhapsila jednog petnaestogodišnjaka iz Paraćina zbog sumnje da je sinoć u tuči na Železničkoj stanici u Jagodini oštrim predmetom ubo jednog 17-godišnjaka, saopštila je danas policija.

Amerikanci zainteresovani za Moravski koridor?

Ministarka Zorana Mihajlović očekuje da će u narednom periodu biti potpisan Memorandum o saradnji sa američkom kompanijom "Behtel" koja je zainteresovana za izgradnju Moravskog koridora, odnosno autoputa Pojate - Preljina.

REM: Rijaliti nisu zabranjeni nigde, pa neće biti ni u Srbiji

Rijaliti programi se ne zabranjuju nigde, pa neće ni u Srbiji, kaže članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić i istovremeno naglašava da evropska i svaka druga medijska regulativa koja počiva na demokratskim vrednostima a priori zabranjuje kontrolu programa.

Komisija za posledice NATO bombardovanja prvo obilazi Vranje

Predsednik Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja Srbije Darko Laketić izjavio je danas da će ova komisija u narednih desetak dana otići u Vranje i ocenio da će njeni rezultati definitivno implicirati pravni i politički put, naglasivši da je osiromašeni uranijum samo vrh ledenog brega.