Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Crna kuća opet napadnuta

Nakon što je prošle nedelje nepoznata osoba kamenicom razbila prozor na Omladinskom centru CK13, juče je preko kapije u ulici Vojvode Bojovića bačen topovski udar.

Pare obezbedili, ali ne znaju kako da ih podele

Stanovnici prigradskih naselja kojima su, usled obilnih padavina i izbijanja podzemnih voda na površinu, oštećene kuće, još nisu dobili pomoć gradskih vlasti, iako je gradonačelnik, Igor Pavličić, još pre četiri meseca obećao da će pomoć dobiti svi građani na čijoj imovini je šteta nastala usled objektivnih okolnosti.  

20 ekipa isključuje struju

U toku je očitavanje strujnih brojila i iz Elektrodistribucije Novi Sad apeluju na građane da omoguće pristup njihovim radnicima, kako bi utrošena struja bila ažurno obračunata i kako bi računi bili blagovremeno dostavljeni.

LSV: Scenario kao iz mračnih devedesetih

Liga socijaldemokrata Vojvodine zatražila je od nadležnih da hitno pronađu one koji su razbili stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu i naglasila da su huligani našem društvu naneli mnogo štete.

Počela prodaja ulaznica za Džibonijev koncert

Popularni kantautor Zlatan Stipšić, poznatiji kao Gibonni, održaće svoj dugo očekivani veliki koncert u Srbiji 01. oktobra 2011. godine u Velikoj sali Sportskog poslovnog centra Vojvodina - Spensa u Novom Sadu u organizaciji AAA produkcije.

Plate kartu, a stoje u autobusu

Putnici koji ulaze u međumesne autobuse neretko ulaze u krcata vozila, gde moraju da plate punu cenu karte iako im nije obezbeđeno sedište.    

Uskoro prave kanalizaciju?

Iako je prošao dobar deo leta, godinama najavljivana izgradnja kanalizacije u gradskim i prigradskim naseljima još nije uzela maha.