Novosadski informativni portal 021

Zabava

Najskuplja palačinka na svetu

Kako bi proslavio ovogodišnji "Debeli utorak" na najdekadentniji mogući način, "Opus" restoran u Mančesteru osmislio je najskupulju palačinku ikada.

David sa snajperom - neukusno i ilegalno

Ministarstvo kulture Italije izrazilo je 8. marta oštro negodovanje zbog reklame jedne američke firme za proizvodnju oružja na kojoj je čuveni Mikelanđelov David prikazan sa puškom u ruci.

VIDEO: Ovaj snimak će možda promeniti svet

Snimci koje vidite potiču sa prvog komercijalno dostupnog satelitskog sistema koji svakodnevno emituje video snimke visoke definicije. U pitanju je mikro-satelit Skajsat-1, snimci koje emituje su impresivni, a implikacije su zadivljujuće, i istovremeno zastrašujuće.

Obama izgubio opkladu, šalje gajbe piva premijeru Kanade

Bela kuća će u ponedeljak poslati kanadskoj ambasadi u Vašingtonu dve gajbe piva, pošto je američki predsednik Barak Obama izgubio opkladu s kanadskim premijerom Stivenom Harperom o rezultatima hokejaških utakmica na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Pogrešan blizanac u timu Engleza

Neverovatan propust dogodio se u mladoj fudbalskoj reprezentaciji Engleske. Umesto defanzivca Majkla Kina za utakmicu sa Velsom greškom je registrovan njegov brat blizanac, napadač Vil.

Kanađanin ide u zatvor zbog bušenja kondoma

Vrhovni sud u Kanadi potvrdio je presudu kojom je jedan muškarac osuđen na godinu i po dana robije zbog seksualnog napada pošto je svojoj devojci probušio kondome zbog čega je ona ostala trudna.

Turista preživeo jedući muve

Jedan nemački turista, koji se izgubio u australijskom zaleđu, uspeo je da preživi dve nedelje jedući muve, saopštila je danas australijska policija.

Prebila majku vibratorom

Kejra Klefi iz Albukerkija, u Novom Meksiku, uhapšena je nakon što je fizički napala svoju majku Šeril Klefi (60), udarivši je električnim vibratorom u glavu.

Japanski Betoven se javno izvinio za prevaru

Čovek koji je nekada važio za japanskog Betovena, a zatim priznao da nije napisao svoje kompozicije, pojavio se pred kamerama prvi put od kada je izbio skandal i to potpuno novog izgleda.