Pogrešan blizanac u timu Engleza

Neverovatan propust dogodio se u mladoj fudbalskoj reprezentaciji Engleske. Umesto defanzivca Majkla Kina za utakmicu sa Velsom greškom je registrovan njegov brat blizanac, napadač Vil.

Neverovatan propust dogodio se u mladoj fudbalskoj reprezentaciji Engleske.

Umesto defanzivca Majkla Kina za utakmicu sa Velsom greškom je registrovan njegov brat blizanac, napadač Vil. "Pa da li je moguće? Čak i ne liče toliko...", jadikuju engleski mediji posle greške stručnog štaba njihove mlade reprezentacije, koji je pomešao fudbalere Mančester junajteda.

Na spisku Gereta Sautgejta za utakmicu sa Velsom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine nalazio se Majkl, ali je greškom registrovan njegov brat blizanac Vil, prenosi Eurosport. Propust je primećen tek sat vremena pre početka meča. Uz to, njih dvojice i ne liče baš kao "jaje jajetu", niti igraju na istim pozicijama, a Vil uopšte nije ni bio pozvan za meč protiv Velsa.

Na kraju, zbog kasno uočenog administrativnog propusta, Majkl je propustio meč, a umesto njega na brzinu je naknadno u tim ubačen odbrambeni igrač Čelsija Natanijel Čaloba. Srećom po selektora Gereta Sautgejta, njegova ekipa slavila je 1:0 i vezala petu uzastopnu pobedu u kvalifikacijama, kojom je došla veoma blizu plasmana na Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija 2015. u Češkoj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.