Zabava
14.12.2012.
19:30
Najprestižniji američki univerzitet Harvard otvorio je klub posvećen sadomazohizmu, koji pruža "tačne informacije o alternativnim oblicima seksualnosti" u cilju rušenja stereotipa u vezi sa sadomazohizmom.
  • Strasno

    27.12.2012 01:16
    pozdrav
    ne mogu da verujem sta ovaj Anonimus pise. Otvori malo um covece, sta je nastrano sto sam ja submisivan u sexu, niti koga ugrozavam niti kome pretim.
    Jedino je neobicno malo, ali sta da se radi, takav sam kakav sam.
  • Ljuba

    17.12.2012 12:31
    @Anonimus
    Nastranost je kad neko na silu i bez pristanka druge strane zadovoljava svoje seksualne porive (silovanje, pedofilija, zoofilija). Kada dve odrasle osobe (ili više njih, zašto da ne) imaju kakav god hoće polni odnos uz obostranu želju i saglasnost to nije nastranost nego ispunjen i zabavan seksualni život. Ti ludaci što s vremena na vreme zapucaju po školama obično nemaju NIKAKAV seksualni život, ali zato imaju vrlo stroge i ograničene poglede na to šta je "normalno" i vazda su spremni da poučavaju druge normalnosti/moralnosti.
  • Alfred Kinsey

    17.12.2012 09:52
    Karika koja nedostaje kod tebe anonimuse je sto ti imas dosadan i ne kreativan sex ako ga i uopste imas. Najgore je sto to ispoljavas na internetu.
  • 16.12.2012 14:28
    @Ljuba
    Ti porediš ljubitelje matematike, crtače stripova, sa ljudima nastranih (podvlačim nastranih) sklonosti u seksu??? Aj razmisli malo o karici koja nedostaje u tvom poređenju, važi?
  • Ljuba

    15.12.2012 10:18
    @Anonimus
    Aj' mi molim te objasni kako to druženje ljudi sličnih seksualnih sklonosti ili osnivanje klubova matematičara i crtača stripova dovodi do pucnjava u školama na koje očigledno aludiraš!? Pre će biti da takve napade izvode paćenici koji nisu u životu imali prilike da se ižive ni seksualno ni kreativno, nego jedino preko tastature.
  • 14.12.2012 19:55
    I onda se neko čudi vestima o napadima u kojima živote gube na desetine ljudi. Njihovo drušvo je definitivno otišlo u rikverc.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna