Harvard otvorio klub sadomazohizma

Najprestižniji američki univerzitet Harvard otvorio je klub posvećen sadomazohizmu, koji pruža "tačne informacije o alternativnim oblicima seksualnosti" u cilju rušenja stereotipa u vezi sa sadomazohizmom.
Najprestižniji američki univerzitet Harvard otvorio je klub posvećen sadomazohizmu, koji pruža "tačne informacije o alternativnim oblicima seksualnosti" u cilju rušenja stereotipa u vezi sa sadomazohizmom.

Klub će organizovati projekcije filmova i diskusije i pružiće "prostor u kojem studenti mogu da sretnu srodnu dušu", ali su zabranjeni "seksualni kontakti bilo kakve prirode" tokom zvanično organizovanih događaja, saopštilo je udruženje "Manč" koje je osnovalo istoimeni klub.

Odbor za studentski život u Masačusetsu je krajem novembra odobrio osnivanje ovog originalnog kluba, pored drugih kao što su klub matematičara ili crtača stripova, pri univerzitetu na kojem su se upoznali američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel.

  • Strasno

    27.12.2012 01:16
    pozdrav
    ne mogu da verujem sta ovaj Anonimus pise. Otvori malo um covece, sta je nastrano sto sam ja submisivan u sexu, niti koga ugrozavam niti kome pretim.
    Jedino je neobicno malo, ali sta da se radi, takav sam kakav sam.
  • Ljuba

    17.12.2012 12:31
    @Anonimus
    Nastranost je kad neko na silu i bez pristanka druge strane zadovoljava svoje seksualne porive (silovanje, pedofilija, zoofilija). Kada dve odrasle osobe (ili više njih, zašto da ne) imaju kakav god hoće polni odnos uz obostranu želju i saglasnost to nije nastranost nego ispunjen i zabavan seksualni život. Ti ludaci što s vremena na vreme zapucaju po školama obično nemaju NIKAKAV seksualni život, ali zato imaju vrlo stroge i ograničene poglede na to šta je "normalno" i vazda su spremni da poučavaju druge normalnosti/moralnosti.
  • Alfred Kinsey

    17.12.2012 09:52
    Karika koja nedostaje kod tebe anonimuse je sto ti imas dosadan i ne kreativan sex ako ga i uopste imas. Najgore je sto to ispoljavas na internetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.