VIDEO: Učesnik na OI pre ulaska u bazen pokazuje srednji prst ocu

Dvadesetjednogodišnji plivač Santo Kondoreli ima jedan ritual koji je drugačiji od ostalih.

Naime, on se pred ulazak u bazen okrene ka kameri i pokaže srednji prst. Ali, taj prst nije upućen javnosti već jednoj osobi – njegovom ocu.

Evo i zašto: kada je bio mlađi on bi se uvek jako uplašio na startu. Trema bi ga u potpunosti savladala zbog čega bi ostao nepomičan, a tati je odmah na pamet pala jedna ideja. "Rekao sam mu dosta! Svaki put kad dođeš na start, opusti se. Nemoj razmišljati o takmičenju. On me je pitao kako da to učini, a ja sam odgovorio da pokaže da ga je baš briga. Zbog toga me je pre jednog takmičenja pogledao na tribinama, pokazao mi je srednji prst i to je ostalo sve do danas", rekao je njegov otac Džozef.

Do sada je zahvaljujući ovom neobičnom ritualu imao sreće, a videćemo da li će ga ta sreća pratiti i na Olimpijskim igrama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016