VIDEO: Policija ubila beskućnika u Los Anđelesu

Policija u Los Anđelesu je saopštila da su tri policajca pucala i ubila beskućnika u borbi oko pištolja jednog od njih, a jedan prolaznik je sve to snimio i objavio snimak na Fejsbuku.

Policija u Los Anđelesu je saopštila da su tri policajca pucala i ubila beskućnika u borbi oko pištolja jednog od njih, a jedan prolaznik je sve to snimio i objavio snimak na Fejsbuku.

Snimak koji je kružio društvenim mrežama nekoliko sati posle incidenta koji se dogodio u nedelju biće upotrebljen u istrazi, saopštila je policija.

Komandant policije Endrju Smit izjavio je da su policajci pucali u muškarca dok su se na zemlji borili oko oružja jednog od njih pošto električni šoker nije delovao. Policajci su došli na mesto incidenta pošto je prijavljena pljačka.

Na snimku se vidi kako se četiri policajca bore sa jednim muškarcem među kartonskim kutijama gde žive beskućnici. U jednom trenutku se čuje reč "pištolj", a posle toga sledi zvuk oko pet hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).