VIDEO: Srbin i njegova ćerka (4) poginuli u eksploziji u Švedskoj

U eksploziji automobila u geteborškom kvartu Torslanda u petak uveče poginuli su četvorogodišnja devojčica Luna i njen otac 29-godišnji Dejan Mandić, kao i njegova dva prijatelja.
U eksploziji automobila u geteborškom kvartu Torslanda u petak uveče poginuli su četvorogodišnja devojčica Luna i njen otac 29-godišnji Dejan Mandić, kao i njegova dva prijatelja, preneo je švedski list "Aftonbladet".

Taj list objavio je uz dozvolu devojčicine majke fotografiju Lune, koja je trebalo da napuni pet godina u avgustu, i njenog oca. "Aftonbladet" navodi da je u kolima bio i jedan 32-godišnji muškarac, poznat kao vođa kriminalne bande u Geteborgu, a šef istražnog odeljenja policije u Zapadnom Regionu Robert Karlson potvrdio je da je jedna od žrtava eksplozije bila povezana sa nedavnim konfliktima u Geteborgu.

Za sada se ne znaju detalji o uzroku eksplozije.

Ovo nije prvi slučaj da je u Geteborgu stradao srpski državljanin, U martu ove godine život je izgubio Petar Petrović (20), koji je poginuo nakon što ga je upucao nepoznati napadač.

  • 14.06.2015 12:43
    Svedjani su sigurno odusevljeni srbijanskim emigrantima.
  • 14.06.2015 12:33
    A koga briga kako se svedjani osecaju nismo mi otisli tamo da bi njima ugadjali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet