Voz Beograd-Bar stajao tri sata zbog kvara

Voz na pruzi Beograd - Bar stajao je zbog kvara tri sata kod mesta Golubovci u Crnoj Gori i pritom blokirao još dva voza, jedan iz pravca Bijelog Polja, a drugi iz pravca Bara.

Voz na pruzi Beograd - Bar stajao je zbog kvara tri sata kod mesta Golubovci u Crnoj Gori i pritom blokirao još dva voza, jedan iz pravca Bijelog Polja, a drugi iz pravca Bara.

Putnici su kazali da se voz, koji je iz Bara krenuo u devet časova za Beograd, nekoliko puta kvario pre nego što je potpuno stao, prenose Vijesti. Jedna putnica tvrdi da je voz na pruzi blokirao još dva voza, jedan iz pravca Bijelog Polja, a drugi iz pravca Bara.

Iz Železničkog prevoza Crne Gore (ŽPCG) saopšteno je da nije reč o kvaru na njihovom vozu, već na međunarodnom vozu iz Beograda, koji je blokirao prugu.

- Zbog kvara lokomotive, vlasništva Železnica Srbije, na otvorenoj pruzi između stanice Golubovci i stanice Podgorica, jutarnji međunarodni voz za Beograd sa redovnim polaskom iz Bara u devet časova, kasnio je 163 minuta. Nakon što je poslata pomoćna lokomotiva, vlasništva ŽPCG, voz je nastavio vožnju za Beograd. Sve vreme putnici su bili bezbedni u vozu, a na raspolaganju je bio i vagon restoran koji koriste korisnici naših usluga - navodi se u saopštenju ŽPCG.

Tvrde i da je srpski voz kasnio i u Bijelom Polju 54 minuta, usled kvara na lokomotivi teretnog voza, vlasništva "Montekargo", a kasnije i 94 minuta između Sutomora i Virpazara. Istakli su da je zbog ovih kvarova na otvorenoj pruzi međunarodni voz iz Subotice kasnio 25 minuta. ŽPCG se izvinio putnicima koji su čekali na prevoz zbog tog slučaja.

  • 30.06.2015 16:33
    Pa sta malo smo se druzili a nije se ni survao u provaliju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.