Bin Ladenovi rođaci poginuli u padu aviona

Članovi porodice Osame Bin Ladena bili su među poginulima u jučerašnjoj nesreći privatnog aviona u Velikoj Britaniji, saopštila je danas Ambasada Saudijske Arabije u Londonu.

Članovi porodice Osame Bin Ladena bili su među poginulima u nesreći privatnog aviona u Velikoj Britaniji, saopštila je danas Ambasada Saudijske Arabije u Londonu.

Lokalna policija saopštila je da su pilot i tri putnika poginuli kada je avion "fenom 300" pokušao da sleti na aerodrom Blekbuš u Hempširu, dodajući da na tlu niko nije povredjen. Avion, registrovan u Saudijskoj Arabiji, pao je na parkirane automobile i tom prilikom se zapalio.

Avion je poleteo sa milanskog aerodroma Malpensa.

Saudijski ambasador izrazio je saučešće sinovima pokojnog Mohameda bin Ladena i njihovim rođacima, preko Tviter naloga abasade. Tu nije naveden identitet poginulih.

Mohamed je ranije poginuo u avionskoj nesreći u Saudijskoj Arabiji. Njegovog sina Osamu, vrhovnog vođu militantne organizacije Al Kaida, ubili su američki sapecijalci u Pakistanu, 2011. godine. Osama bin Laden bio je gradevinski magnat i njegovi brojni potomci čine ugledne porodice sa širokim poslovnim interesima.

  • Bojan

    01.08.2015 12:12
    Ocekivano
    Pogledajte od Majkl Mura dokumentarac koji je govorio o porodicnim poslovima Bush-ovih i Bin Ladenovih, i sve ce vam se samo kasti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.