VIDEO: Mladić "izvršio seksualni čin na oltaru" u crkvi Svetog Save

Muškarac star oko 20 godina provalio je u srpsku crkvu Svetog Save u Kembridžu, kod Bostona, gde je "izvršio seksualni čin na oltaru", saopštila je policija.
Muškarac star oko 20 godina provalio je u srpsku crkvu Svetog Save u Kembridžu, kod Bostona, gde je "izvršio seksualni čin na oltaru", saopštila je policija.

Provalnik, koji je ukrao i novac, obukao je svešteničku odoru i bio je u njoj 45 minuta, pre nego što se potpuno skinuo i otišao na oltar.

Policija je saopštila da je čovek u crkvu ušao kroz nezaključana vrata u ranim jutarnjim časovima 29. septembra. Incident je otkriven nakon pregledanja snimaka sa sigurnosnih kamera.

Crkveni zvaničnici su rekli da je mladić star oko 20 godina, koji je nosio naočare, sedeo u stolicama crkvenih sveštenika, kao i da je iza sebe "ostavio nered i proliveno vino i vodu".

Crkva je odlučila da nakon incidenta zaključava sva vrata.

  • Biljana

    14.10.2015 17:38
    OLTAR
    To sto se desilo u jednom svetom hramu je strasno. Bez obzira da li je neko vernik i da li je budista, musliman, pripadnik hindu religije, ili mnogobozac, nije u redu da tako skrnavi svetu crkvu, bilo koje konfesije. Mislim da je to satanista, ili dusevni bolesnik.
  • armagedon

    14.10.2015 14:59
    nečastivi.
  • Isus

    14.10.2015 14:45
    Ahahaah sjajno!
    Ahahaha sjajno, lik je Bog licno! :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.