VIDEO: Na buvljoj pijaci izgorelo stotinu tezgi s robom

Na buvljoj pijaci u Tuzli prošle noći je izgorelo oko stotinu štandova sa robom.
Iz MUP-a Tuzlanskog kantona potvrdjeno je da u požaru u naselju Stupine niko nije povredjen. Gašenje vatre trajalo je sve do jutra.
 
Tokom požara na "Hametovoj pijaci" čule su se i manje eksplozije, verovatno plinskih boca koje su vlasnici štandova koristili za kuvanje kafe.
 
"Više od stotinu vatrogasaca je učestovovalo u gašenju požara. Pretpostavlja se da je uništeno oko stotinu štandova s robom", potvrdila je Vatrogasna jedinica Tuzla.
 
  • bdde

    05.05.2017 14:47
    Ovo je stvarno tuzno. Nadam se bar da imaju neko osiguranje da im nadoknadi to.
  • Ja

    05.05.2017 14:19
    Zalim zakupce istih. Izvor i zaliha svakodnevnog prezivljavanja odose u pepeo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.