Tela dvojice rumunskih dečaka izvučena iz reke

Tela dvojice tinejdžera izvučena su iz reke na severoistoku Rumunije, saopštili su zvaničnici službe za vanredne situacije.
Telo 15-godišnjaka izvučeno je u nedelju, a 16-godišnjaka u jutarnjim satima. Oni su se, da bi se rashladili po vrelom danu, kupali u reci Siret. 
 
"Ovi tinejdžeri su ušli u reku da bi se rashladili zbog vrelog talasa... Ne preporučujemo kupanje u oblastima koje su bez nadzora", izjavio je portparol službe za vanredne situacije Adrijan Rotaru, prenela je agencija AP. 
 
U Rumuniji su proteklih dana temperature dostizale i 42 stepena Celzijusa. 
 
Rumunski zvaničnici su saopštili da su prošle nedelje namanje dve osobe umrle od posledica vrućine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).