Pisac ubio ženu i pojeo joj mozak

Ruski pisac iz Valdaja, gradića na severu zemlje, svesno je namamio ženu na sastanak, a zatim je ubio, izvadio njen mozak, i pojeo ga celog, javlja "RT".
Pisac ubio ženu i pojeo joj mozak
Foto: Pixabay
Sud je doneo odluku da je neimenovani "ruski pisac u ranim dvadesetim godinama" bio uračunljiv kada je počinio gnusni zločin.
 
Ubistvo se dogodilo na 8. mart, kada je mladić 45-godišnju ženu najpre udario flašom u glavu, a potom je ubio hladnim oružjem. Nešto što je trebalo da bude romantičan sastanak na Dan žena, pretvorilo se u priču iz najgorih horor filmova.
 
Kako se navodi, Rus je čekićem polomio lobanju svoje žrtve i "pojeo njen mozak parče po parče". Policija u svom izveštaju ističe da je došlo do svađe između njih dvoje, što je bio okidač.
 
Inspektori su za RT opisali mesto zločina, rekavši da je to "nešto najstrašnije što su u svojim karijerama videli". Ubica je, nakon što je flošom udario ženu u glavu, rešio da je dokrajči nožem. Kada je nakon toga razbio lobanju nesrećnoj ženi, počeo je da joj jede mozak. Ubica je inače dobio nagradu za najboljeg mladog pesnika Rusije u 2016. godini. On je uhapšen nedugo posle toga, priznao je zločin, ali je rekao da ga je počinio u trenutku "zamračenja svesti. Međutim, zatraženo je i mišljenje specijalista, koji su doneli odluku da je bio apsolutno svestan svojih postupaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet