Milioni Amerikanaca ostali bez doma

Banke su preuzele rekordnih milion domova u SAD u 2010. godini zbog neplaćenih dugova, a taj broj mogao bi da bude premašen ove godine, pokazuju zvanični podaci.

Banke su preuzele rekordnih milion domova u SAD u 2010. godini zbog neplaćenih dugova, a taj broj mogao bi da bude premašen ove godine, pokazuju zvanični podaci.

Oko pet miliona vlasnika nekretnina u Americi kasni sa otplatom hipoteka najmanje dva meseca. Gubitak imovine u korist banaka verovatno će biti česta pojava ove godine, pošto je stopa nezaposlenosti i dalje visoka, navodi agencija za praćenje finansijskih trendova "Rijeliti trek".

Bankroti domaćinstava postali su ređi krajem 2010. godine zbog otkrića da su banke zasnivale procedure preuzimanja imovine na nepravilnoj dokumentaciji, ali stručnjaci smatraju da će tempo ponovo biti ubrzan u prvom kvartalu 2011. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.