Učesnici Specijalne olimpijade spavali na podu

Učesnike Specijalne olimpijade u Južnoj Kaliforniji dočekala je zbrka u organizaciji, pa su neki od njih bili primorani da spavaju na podu jedne sportske sale.
Učesnike Specijalne olimpijade u Južnoj Kaliforniji dočekala je zbrka u organizaciji, pa su neki od njih bili primorani da spavaju na podu jedne sportske sale.

Učesnici su se suočili sa velikim neprijatnostima pre nego što su konačno prebačeni na svoje konačne destinacije. Oko 1.500 sportista i trenera, učesnika Specijalne olimpijade, zbog loše organizacije proveli su noć u zgradi Lojola Merimaunt Univerziteta u Los Anđelesu, rekao je potparol Rič Perelmen.

Crveni krst je učesnicima iz Norveške, Meksika, Venecuele, Kenije i Kajmanskih Ostrva obezbedio pokrivače i vodu tokom boravka u zgradi Univerziteta. "Letovi su kasnili, a autobusi s vraćeni u garažu. Ceo taj proces se mnogo odužio, pa smo odlučili da ih zadržimo ovde do jutra", rekao je Perelmen.

Lojola Merimaunt Univerzitet, koji se nalazi blizu aerodroma u Los Anđelesu, za vreme Specijalne olimpijade koristi se kao polazno odredište za sve ekspedicije učesnika.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama otvoriće u subotu Specijalnu olimpijadu, na kojoj će učestvovati više od 7.000 sportista.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet