Iran: Optužbe Netanjahua senzacionalističke

Teheran je danas odbacio optužbe da je umešan u samoubilački napad na izraelske turiste u Bugarskoj, u kome je poginulo najmanje osmoro ljudi.

Teheran je danas odbacio optužbe da je umešan u samoubilački napad na izraelske turiste u Bugarskoj, u kome je poginulo najmanje osmoro ljudi.

Na internet portalu državne televizije stoji da su optužbe izraelskog premijera Benjamina Netanjahua "smešne" i "senzacionalističke". Na portalu se navodi da su ove optužbe pokušaj da se diskredituju Iran i njegovi saveznici, poput Sirije.Iranski zvaničnici još se nisu oglasili povodom napada.

Izrael je ranije za mnoge samoubilačke napade širom sveta optužio Iran. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu juče je zvanično prozvao Iran da je odgovoran za napad u Bugarskoj i rekao da se radi o "iranskoj terorističkoj ofanzivi" . Izraelski ministar odbrane Ehud Barak rekao je danas da je Izrael suočen sa svetskim talasom terorizma po narudžbini Irana.

U jučerašnjem samoubilačkom napadu na autobus sa izraelskim turistima u Bugarskoj poginulo je najmanje osam osoba, šest izraelskih državljana, jedan Bugarin i napadač samoubica.

  • 19.07.2012 11:49
    Jadni Izraelci, uvek zrtve mrznje.
    Nesto me sve podsecaju na Srbiju/Kosovo.


    http://www.boston.com/bigpicture/2009/01/scenes_from_the_gaza_strip.html

    http://occupiedpalestine.wordpress.com/2011/10/29/gaza-under-attack-oct-29-2011-in-pictures/

    turizam:
    http://www.youtube.com/watch?v=Tjw8U0AcH4Q

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.