Putin priznao da su neki njegovi "podvizi" namešteni

Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je da su neki od njegovih najopasnijih "podviga" u divljini ustvari bili namešteni.
Ruski predsednik Vladimir Putin priznao je da su neki od njegovih najopasnijih "podviga" u divljini ustvari bili namešteni.

Ruska televizija emitovala je razne hrabre akcije Vladimira Putina - igru sa kitovima, spašavanje TV ekipe od tigra, let sa ždralovima...

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Putin je priznao da su neke dogodovštine bile "preterane", a da je suština tih nastupa bila da ukaže na ugrožene vrste.

"Naravno, ima tu preterivanja", kazao je Putin za magazin "Boljšoj Gorod".

"Ideju sa tigrovima smislio sam sam. Još 20 zemalja u kojima žive tigrovi počele su tako da rade", kazao je, prisećajući se kadrova u kojima je upucao tigra mecima za uspavljivanje - kad se činilo da je životinja na korak da napadne TV ekipu.

Putinov portparol je ranije otkrio da je najmanje jedan od predsednikovih podviga bio namešten, ali ovo je prvi put da je Putin lično to priznao, navodi BBC.

  • stevica

    15.09.2012 14:22
    kgb
    fin neki svet, ovi rusi. nit lazu, nit kradu.
  • 14.09.2012 16:34
    Ko laže taj i krade
  • Mene si presao

    14.09.2012 16:21
    Ma haaaaaajdeeeeeeeeeeee.
    Nisam uvideo preterivanje na RT.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet