Otpušteno 100 ruskih policajaca zbog drogiranja

Oko 100 ruskih policajaca otpušteno je u Sankt Peterburgu zbog konzumiranja narkotika, rekao je danas šef lokalne policije Sergej Umnov.
Oko 100 ruskih policajaca otpušteno je u Sankt Peterburgu zbog konzumiranja narkotika, rekao je danas šef lokalne policije Sergej Umnov.

"Sto policajaca je konzumiralo drogu prema analizama koje su počele pre godinu dana. Gotovo svi su otpušteni", rekao je Umnov na sastanku sa odbornicima Sankt Peterburga.

U Sankt Peterburgu i njegovom regionu ima oko 30.000 policajaca.

Rusija ima između 2,5 i šest miliona narkomana, a godišnje umre više od 100.000 toksikomana, pokazuju zvanični podaci.

  • G

    31.10.2012 20:11
    @Sarkazoo - u pravu ste. Bolje da stremimo americi, njihovi policajci kuju planove kako da otimaju ljude i jedu ih žive. Koji si ti idiot, zbog pojedinaca demonizuješ ceo jedan narod - da li su svi u Vojvodini idioti zato što si ti idiot?
  • Sarkazoo

    31.10.2012 16:14
    Je li to ta [Rusija] kojoj vi stremite!
    Drogerasi, alkoholicari, sirotinja,zima.
    Da li su to vrednosti koje cete nabijati na nos nasoj deci po skolama, na javnim mestima u javnim programima i medijima, kulturi i umetnosti?
    A ovo su jos i policajci, kakvi su tek njhovi mladi nacisti (Obraz) i njihovi Srpski puleni?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet