Više od 500 mačaka spaseno da ne budu pojedene

Kineska policija spasila je više od 500 mačaka ukrcanih na kamion, koje su najverovatnije bile namenjene za jedan kineski restoran.
Kineska policija spasila je više od 500 mačaka ukrcanih na kamion, koje su najverovatnije bile namenjene za jedan kineski restoran.

Prestravljene mace zatekli su u kavezima i vrećama u koje su ih smestili trgovci. Oni su u vrećama ostavili tek uske otvore kroz koje su mace mogle promoliti njušku.

Policija je saopštila da je vozač kamiona rekao da prevozi zečeve.

  • 02.11.2012 23:29
    Za razliku od ostatka sveta koji tovi sve ostalo osim pasa i mačaka i kolje ih podjednako okrutno.
  • vegan

    02.11.2012 19:05
    To je ta "čuvena" kineska kultura i civilizacija. Živom psu provuku ogromnu udicu kroz njušku, i onda tako na parangal od nekoliko desetina kilometara zabace ko zna koliko pasa u okean, da bi lovili ajkule, kojima posle odseku samo peraja i žive ih bace nazad u more da umiru u agoniji kao i psi koje tove radi jela. Isto rade i sa mačkama.

    http://i50.tinypic.com/dlhzrb.jpg

  • Kuvar Ho

    02.11.2012 14:19
    Ko hoce Miau Miau za veceru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.