10 godina zatvora za hakera koji je objavio slike gole Skarlet Johanson

Haker Kristofer Čejni (36), koji je ukrao i objavio golišave fotografije glumice Skarlet Johanson i drugih poznatih žena, osuđen je na 10 godina zatvora.

Haker Kristofer Čejni (36), koji je ukrao i objavio golišave fotografije glumice Skarlet Johanson i drugih poznatih žena, osuđen je na 10 godina zatvora.

On takođe mora da plati ukupno 76.000 dolara odštete Skarlet, Kristini Agileri i glumici Rene Olsted.

Suđenje Čejniju okončano je juče u Los Anđelesu, nakon što je u sudnici emitovana video-poruka Skarlet Johanson.  - Bila sam zaista ponižena i osramoćena. Kristofer Čejni je postupio kao perverznjak i zaslužuje kaznu - rekla je glumica povodom objavljivanja njenih fotografija.

Prema rečima sudije Džejmsa Otera, Čejni ne samo da je objavljivao privatne fotografije slavnih ličnosti, već i svojih poznanica. On je golišave fotografije bivše koleginice slao njenoj porodici, a žena je otkrila da njena deca zbog toga pate od anksioznosti. - Ovakva vrsta zločina podjednako je ozbiljna kao i fizičko uhođenje - istakao je sudija.

Čejni se u martu izjasnio krivim za devet zločina, uključujući krađu identiteta. Ako bude osuđen za sva zlodela, njegova kazna može dostići 121 godinu zatvora.

  • 18.12.2012 19:07
    Fitch
    Lepoticu kao što je Skarlet vi za života niste uspeli da odvučete u svoj krevet, zato ste i tako cinični i nervozni.

    Nije ovde poenta u dupetu.
  • Jovans

    18.12.2012 11:32
    ...
    Propade zivot zbog golog dupeta...
  • Burzum

    18.12.2012 11:32
    U čemu je poenta...
    Gola se i rodila, a nema baš nešto naroćito ni da pokaže. Žema kao žena, ne vidim zašto je njedo dupe bolje od dupeta moje komšinice. Baš bezveze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.