Kuba se pripreme za odbranu od SAD

Kubanske oružane snage započele su vojne vežbe čiji je cilj priprema za odbranu u slučaju bilo kakvog mogućeg napada iz SAD.
Kubanske oružane snage započele su vojne vežbe čiji je cilj priprema za odbranu u slučaju bilo kakvog mogućeg napada iz SAD.

Vojne jedinice širom ostrva započele su ovog vikenda prireme za odbranu Kube, koja će biti kombinovano učešće oružanih snaga i naroda, javila je državna agencija Prensa latina.

U vesti se kaže da kubanski funkcioneri smatraju da su vojni manevri potrebni kako bi se odgovorilo na "stalna maltretiranja i agresiju" koja ide iz SAD, države koja je prekinula odnose sa Havanom 1961. godine a zatim joj i zavela trgovinski embargo.

  • 03.02.2013 11:59
    Jednom su već uspeli, uspeće i sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet