Kina: Ponovo napad noževima, petoro stradalo na pijaci

U napadu, u kojem su korišćeni noževi, na pijaci na jugu Kine četiri osobe su izbodene na smrt , dok su petu osobu usmrtili policajci.
U napadu, u kojem su korišćeni noževi, na pijaci na jugu Kine četiri osobe su izbodene na smrt , dok su petu osobu usmrtili policajci.

Kineski mediji su preneli protivrečne izveštaje, tako da se u pojedinim tvrdi da je do svađe na pijaci u Siđijangu došlo između prodavaca, dok se u drugima ističe da su se posvađali prodavci i kupci.

Kineski dnevnik "Čangša ivning njuz" javio je da je do sukoba došlo između dva prodavca, dok je lokalni radio javio da su se na pijaci sukobili prodavci i kupci. "Čangša ivning njuz" je preneo da je jednu osobu upucala policija, dok je drugi dnevnik "Hunan dejli" javio da je policija uhapsila jednu osobu ne navodeći njen identitet.

Ovo je drugi napad u kome su korišćeni noževi u Sidjijangu u poslednje dve nedelje. U napadu u kome su korišćeni noževi na železničkoj stanici u Sidjijangu 1. marta 29 osoba je izgubilo život.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet