Sofija: Policajac ubijen u napadu na školu

Jedan policajac je poginuo, a trojica su ranjena u pokušaju da spreče napad na jednu školu u bugarskom selu Lijaskovetsu u centru Bugarske, saopštile su bugarske vlasti.
Jedan policajac je poginuo, a trojica su ranjena u pokušaju da spreče napad na jednu školu u bugarskom selu Lijaskovetsu u centru Bugarske, saopštile su bugarske vlasti.

Muškarac, za koga bugarski mediji navode da je mentalni bolesnik, pretio je đacima i zaposlenom osoblju škole iz svoje kuće, smeštene preko puta te školske ustanove, a zatim je otvorio vatru na policiju.

"Muškarac se zatvorio u svojoj kući i otvorio je vatru na policiju... pošto je pretio direktoru škole smeštene preko puta njegove kuće", objasnio je jedan zvaničnik Ministarstva unutrašnjih poslova. On je uhapšen i vraćen u bolničku ustanovu.

Direktor škole Nikolaj Kožuharov policiji je 20. februara prijavio niz pretnji koje je školi uputio taj muškarac. "On se žalio na buku koja je dolazila iz škole, a koja je ometala njega i njegovu majku, upozoravajući da je lovac i da će se sve završiti loše", rekao je direktor škole.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet