Austrija: Sumnja da su dva muškarca obolela od ebole

U austrijskoj pokrajini Gornja Austrija dve osobe se nalaze u karantinu u bolnici zbog sumnje da su zaražene virusom ebole.
U austrijskoj pokrajini Gornja Austrija dve osobe se nalaze u karantinu u bolnici zbog sumnje da su zaražene virusom ebole.

Predsednik pokrajine Jozef Piringer saopštio je da se radi o dva muškarca koji su u sredu prošle nedelje doputovali iz Nigerije u Austriju.

Radi dijagnoze upućena je krv na Institut za tropske bolesti u Hamburg.

Piringer je objasnio da se radi o nigerijskim državljanima, koji su sredinom avgusta, u okviru poslovnih obaveza, doputovali u Gornju Austriju. Oni se trenutno nalaze u karantinu u bolnici u Feklabruku, a nadležne pokrajinske vlasti preduzele su sve potrebne mere predostrožnosti.

  • 19.08.2014 22:29
    Sace to u Srbiju nemoj da brinete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).