Japan: Pronađeno raskomadano telo devojčice

Japanska policija je uhapsila muškarca nakon što je telo nestale devojčice pronađeno raskomadano u nekoliko plastičnih kesa u blizini njenog doma u Kobe Sitiju.
Japanska policija je uhapsila muškarca nakon što je telo nestale devojčice pronađeno raskomadano u nekoliko plastičnih kesa u blizini njenog doma u Kobe Sitiju.

Policija je pomoću DNK testiranja utvrdila da se radi o ostacima šestogodišnje devojčice Mirel Ikute, koja je nestala 11. septembra. Devojčica je pohađala prvi razred osnovne škole.

Njeno raskomadano telo je pronađeno u utorak posle podne kada su policajci pretraživali grmlje u blizini njene kuće.

Četrdesetsedmogodišnji Jasuhiro Kimino je uhapšen u sredu zbog sumnje da je u grmlju ostavio plastične kese. Lokalni mediji su saopštili da je u jednoj od kesa pronađena bolnička identifikaciona kartica, koja je pripadala Jasuhiru.

Japanska novinska agencija Kjodo je javila da je glava devojčice bila u jednoj kesi, a u drugoj je bila ruka.

Lokalni mediji su objavili da je djvojčica Mirel poslednji put viđena 11. septembra u bakinoj kući, nakon čega je otišla kod drugarice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet