Albanci posle utakmice napali Grke

Pripadnici grčke manjine na jugu Albanije su, posle prekinute fudbalske utakmice Srbija-Albanija u Beogradu, bili izloženi napadu albanskih nacionalista, piše atinska štampa.
Pripadnici grčke manjine na jugu Albanije su, posle prekinute fudbalske utakmice Srbija-Albanija u Beogradu, bili izloženi napadu albanskih nacionalista, piše atinska štampa.

Kako navodi dnevnik "Katimerini", oko 100 lica sa albanskim zastavama i transparentima sa nacionalističkim porukama, dovezlo se u selo Dervičani, u okrugu Đirokastro, u neposrednoj blizini granice sa Grčkom, i počelo da lomi izloge prodavnica i parkirane automobile, sve dok ih nije zaustavila policija.

Nasilje je izbilo nekoliko sati posle prekida utakmice u Beogradu, do čega je došlo pošto je na stadion dronom spuštena zastava sa ucrtanom mapom "velike Albanije", kojom su bili obuhvaćeni delovi teritorija Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke, prenosi MIA.
  • boro

    15.10.2014 18:38
    albanci posle utakmice....
    imaju pravo jer nitko im nije pružio pravi otpor, a ujživaju i 100%potporu USA. Sve dotle dok se to tolerira - bit će još agresivniji, ali: jednom će preći prag tolerancije i doći će do otvorenog rata
  • AK-47

    15.10.2014 17:14
    Kako cemo im jednog dana sve naplatiti i to sa cuvenom srpskom kamatom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet