VIDEO: Sestre tukle napasnike u punom autobusu

Video klip sa dve sestre iz Indije, koje u punom autobusu uzvraćaju na udarce napasnika, privukao je ogromnu pažnju u toj zemlji gde svakodnevno stotine hiljada žena ćutke preživljava seksualno zlostavljanje.
Video klip sa dve sestre iz Indije, koje u punom autobusu uzvraćaju na udarce napasnika, privukao je ogromnu pažnju u toj zemlji gde svakodnevno stotine hiljada žena ćutke preživljava seksualno zlostavljanje.

Snimak emitovan danas na nekoliko televizijskih kanala u Indiji, napravio je jedan putnik. Na njemu se vide dve mlade žene kako udaraju svoje napadače pesnicama i tuku ih kaišem, dok ostali putnici nemo posmatraju.

Putnice, koje su identifikovane samo po svojim imenima, rekle su da su nasrnule fizički na muškarce jer su im upućivali grube, lascivne komentare i dirali ih.

Sestre su ispričale da niko u autobusu nije pokušao da im pomogne. Umesto toga, dobijale su "savete" da ne provociraju te momke, jer bi oni mogli da ih napadnu, pa čak i da ih poliju kiselinom.

Do nedelje uveče, policija u severnoj indijskoj državi Harjana uhapsila je tri muškarca u vezi s incidentom u autobusu i istraga je u toku.

Seksualno nasilje nad ženama u Indiji i njihovo napastvovanje vruća je tema otkako je 2012. godine u jednom autobusu u Nju Delhiju banda silovala studentkinju i pretukla njenog pratioca. Posle silovanja i dodatnog mučenja, studentkinja i njen pratilac su goli izbačeni iz autobusa. Ona je nekoliko dana kasnije preminula od unutrašnjih povreda, a ogorčeni Indijci su preplavili ulice, prinudivši vladu da izmeni propise i uvede specijalne sudove i ubrzane postupke za silovatelje.

  • Sestra

    02.12.2014 09:13
    Bravo, sestre!
    Tako treba, žene! Đubre kukavičko demonstrira silu dok ne naiđe na kontru, a onda u mišju rupu!
  • gogi

    01.12.2014 23:18
    nema razlike
    nesto mi lici na nas gradski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet