Autobus sleteo u Lim, još se traga za vozačem

Vozač autobusa "Puteva Užice" M.K. koji je danas oko 15 sati sleteo u Lim u mestu Mili, još uvek nije pronađen, potvrdio je tužilac Ljubo Vukašinović koji je vršio uviđaj.
Vozač autobusa "Puteva Užice" M.K. koji je danas oko 15 sati sleteo u Lim u mestu Mili, još uvek nije pronađen, potvrdio je tužilac Ljubo Vukašinović koji je vršio uviđaj.

"Za njim tragaju spasioci, međutim on još nije pronađen", naveo je on. Prema njegovim rečima, autobus nije izvađen iz reke, budući da se nalazi na suprotnoj obali, tako da se čeka da u pomoć pristigne specijalna dizalica.

U autobusu nije bilo putnika, a vozilo će najverovatnije sutra biti izvađeno iz reke.

Nesreća se dogodila u mestu zvanom Žuti kuk, na deonici magistrale za more između Brodareva i Gostuna na granici sa Crnom Gorom. Autobus je krenuo iz Brodareva u Gostun da nakon završene smene preuzme radnike "Puteva" sa gradilišta u mestu Mili i vrati ih u Prijepolje.

  • 26.03.2015 16:11
    Svakodnevno je sve više vesti o nesrećama. Stiče se utisak da polako ponestaje prostora za sve ostale vesti. Ili loše vesti više privlače našu pažnju i bolesnu potrebu da saznamo što više o tuđoj nesreći?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".