Automobilom pregazio saobraćajca koji je hteo da ga zaustavi

Jedan policajac je poginuo kod Bijelog Polja, kada ga je, dok je regulisao saobraćaj, udarilo motorno vozilo.
Jedan policajac je poginuo kod Bijelog Polja, kada ga je, dok je regulisao saobraćaj, udarilo motorno vozilo.

Nesreća se dogodila kasno sinoć u mestu Slijepač Most kod Bijelog Polja. Policajac Irfan Kujović je, prema prvim saznanjima, pokušao da zaustavi vozača jednog automobila koji ga je međutim udario i oborio na kolovoz. Vozač je pobegao s mesta nesreće, ne pruživši pomoć teško povređenom policajcu koji je nakon toga umro.

Policija intenzivno traga za počiniocem ovog kriminalnog dela.

  • 11.08.2015 14:14
    To je posledica toga što taksista iz Novog Sada nikada nije optužen za pokušaj ubistva novosadskog policajca. Videli ljudi da se to može.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.