NUNS prijavio Pink, Studio B i Hepi

Nezavisno udruženje novinara Srbije podnelo je prijavu Regulatornom telu za eletronske emitere protiv televizija Pink, Hepi i Studio B zbog prenosa skupa SNS.
Nezavisno udruženje novinara Srbije podnelo je prijavu Regulatornom telu za eletronske emitere protiv televizija Pink, Hepi i Studio B zbog prenosa skupa SNS.

"Ove televizije su direktno prenosile stranački skup Srpske napredne stranke, povodom sedam godina postojanja ove političke partije, čime su prekšile Opšte obavezujuće uputstvo o ponašanju emitera koje zаbrаnjuje političku propаgаndu vаn predizborne kаmpаnje", navodi se u saopštenju NUNS.

Dodaje se da je vаn trаjаnjа predizborne kаmpаnje "zаbrаnjeno direktno ili indirektno reklаmirаti političke orgаnizаcije i oglаšаvаti njihove skupove, аkcije ili mаnifestаcije bilo koje vrste u kojimа se pojаvljuje njihovo puno ili skrаćeno ime".

Kako je u saopštenju navedeno NUNS očekuje da REM u najkraćem roku održi sednicu na kojoj će se odlučivati o prijavi.

  • 20.10.2015 12:42
    Ja sam na svom TV-u ukinuo sve kanale i:B92,RTS1,2,Pink,Happy,studio B...slusam muziku,gledam filmove!Necu niko da me uznemirava i vredja moju inteligenciju!!!! I mnogo se lepo osecam!
  • Paorka

    20.10.2015 11:06
    Sve je ovo tačno
    OK, slažem se, ali zar nije licemerno od strane ovih iz NUNS-a da se sada oglašavaju, a nije im palo na pamet da se oglase dok je bezbroj skupova DS-a prenosila prutem medija vlada Borisa Tadića?

    Odkud kod njih dvostruki standardi?
    Znači zakon se poštuje samo po pitanju SNS-a, ali ne i po pitanju DS-a?
    Zašto NUNS nije osuđivao godinama DS zbog ovakvog ponašanja u medijima?
    Isti ljudi koji sada sede na rukovodećim mestima u NUNS-u i tada su sedeli na istim mestima!
    Čemu onda dvostruki standardi?

    Bojim se da od njih odgovor nećemo nikada dobiti.
  • lila

    20.10.2015 10:53
    Gde ste
    Da li je moguce da jos neko vidi prevaru? Ako je tako, dobro je, jer sam vec pocela da sumnjam da li sam ja normalna. Ali ako jos ima takvih, pa smeju i javno da se jave...lakse mi je, mada je nada sve bledja i bledja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.