Pritvor napadaču na novinarke Pinka

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za D.V. (45), koji se tereti za napad na novinarke televizije Pink tokom protesta Dveri u subotu.
Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je da je sudija za prethodni postupak odredio pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke. Na ovo rešenje okrivljeni može uložiti žalbu.
 
Postupak će sprovesti Više javno tužilaštvo u Beogradu koje ga tereti za nasilničko ponašanje na javnom skupu, rekla je ranije danas portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić.
 
D.V. je na protestu pristalica Dveri ispred televizije Pink, kojem je prisustvovalo oko 250 ljudi, fizički napao i udario novinarke TV Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović. 
 
Na snimku televizije Pink zabeležen je trenutak kada napada i obara Gordanu Uzelac. Zabeležen je i momenat kada se u trku zaleće ka drugoj novinarki, ali ga je zaustavilo obezbeđenje televizije.
  • ntn

    18.09.2017 20:01
    Predlažem
    Biće mu dovoljna kazna da 30 dana gleda Pink i one bljutave komentare koje njihov gazda neumorno ponavlja protiv svih koji se "okome" na AV.
  • dakle

    18.09.2017 17:59
    isto ce ga tretirati kao napadace na novinare na inauguraciji?

    ili
    te giliptere nisu hapsili jel?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.