Kabinet predsednika: Srbija ne želi pripajanje Republike Srpske

Vlast u Srbiji ne želi pripajanje Republike Srpske Srbiji, rečeno je listu "Danas" u kabinetu predsednika Aleksandra Vučića.
Kabinet predsednika: Srbija ne želi pripajanje Republike Srpske
Foto: 021.rs
Sagovornici beogradskog lista iz Vučićevog kabineta su naveli da je Srbija jedina prepreka otcepljenju Republike Srpske od Bosne i Hercegovine, što je potvrdio i predsednik RS Milorad Dodik. 
 
Dodik je u intervjuu Dojče veleu rekao da će za 10 godina u sastavu Srbije biti Republika Srpska i severni deo Kosova. Na molbu da pokaže na mapi šta će biti s granicama, Dodik je povukao granicu između BiH i RS koju je pripojio Srbiji.
 
Takođe je povukao granicu na severu Kosova koji je pripojio Srbiji.
  • Gladius et anus

    21.11.2017 14:39
    Maximus
    Војводина је под окупацијом Република Српске још од '45. године, ако нисте знали
  • Odlicno

    21.11.2017 13:11
    Vratite i Vojvodinu please.
  • Borro

    21.11.2017 13:03
    Nema potrebe, Vojvodina je nazalost postala veca Republika Srpska od bilo cega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.